Ή Λία Εγγλέζου υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καλλιθέας

Εκτός του Μανώλη Κωστάκη Αντιδήμαρχου Πολιτισμού και ή Λία Εγγλέζου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υποψήφια με τον συνδυασμό Ή ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΆΖΕΙ

Ή ανάρτηση της στη σελίδα της στο fb
Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ πρέπει να συνεχίσει να ΑΛΛΑΖΕΙ! Γι΄αυτό, με πολύ χαρά ανταποκρίθηκα στο τιμητικό κάλεσμα του Δημάρχου μας να συμμετέχω στη παράταξη του Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ, όπου από τη πρώτη μόλις θητεία, έφερε νέα πνοή στη πόλη που ζω από παιδί και μεγαλώνω και τη δική μου οικογένεια.
Ο προσανατολισμός στην άσκηση αρμοδιοτήτων με εγγύτητα στον πολίτη, η ενθάρρυνση της καινοτομίας και οι σύγχρονες στρατηγικές πρωτοβουλίες, αποτελούν μονόδρομο για την προοπτική και ανάπτυξη της πόλης μας, στο διαρκώς μεταβαλλόμενο κοινωνικό-οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων ετών. Πιστεύω λοιπόν, πως δεν χωράνε άλλες σκέψεις στις επιλογές που θα κληθούμε να κάνουμε σε λίγο καιρό.
Με πολύ όρεξη για δουλειά -όπως οι περισσότεροι με γνωρίζετε, με ανοιχτό μυαλό και πολύ μεταξύ μας διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, ας ενώσουμε δυνάμεις και ας πάμε πολλά βήματα πιο πέρα, τη δυναμική διαδρομή που έχει ξεκινήσει η Καλλιθέα μας.
Facebook Comments Box

Απάντηση