Έχει πέραση η Αττική και μετράει διεθνώς! Με τιμές και βραβεία στο Λονδίνο.

Η Περιφέρεια Αττικής τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει πολλά άλματα προόδου ως προς την βελτίωση της εικόνας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό….Και όπως φαίνεται στο εξωτερικό έχει ιδιαίτερη πέραση η Αττική. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως πήγε στο Λονδίνο και όχι μόνο δεν βγήκε κουρεμένη αλλά έχει στο ενεργητικό της πλέον δύο σημαντικές  βραβεύσεις,  «Athens – Best City Break Destination 2022» και «Athens – Best Culture Destination 2022» κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Όλα αυτά έγιναν στα πλαίσια της  κορυφαίας έκθεσης της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας στο Λονδίνο  World Travel Market, όπου πολύ καλά έκανε και συμμετείχε.

Βασικός στόχος της Περιφέρειας Αττικής, με τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη έκθεση, ήταν η προσέγγιση της Βρετανικής αγοράς και όχι μόνο, προβάλλοντας το μήνυμα ότι η Αττική αποτελεί έναν προορισμό που χαρακτηρίζεται από ποικιλομορφία και μπορεί να καλύψει ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων των ανθρώπων που θα την επιλέξουν για τις διακοπές τους. Στην έκθεση προβλήθηκαν οι μοναδικοί τουριστικοί προορισμοί της Αττικής, αλλά και οι διαφορετικές μορφές θεματικού τουρισμού της, όπως ο γαστρονομικός τουρισμός, ο πολιτιστικός τουρισμός, κ.ά.!

Στο πλαίσιο της έκθεσης  πραγματοποιήθηκαν τριάντα προγραμματισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) και η ανταπόκριση των Βρετανών επαγγελματιών υπήρξε ιδιαιτέρως ενθαρρυντική αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για ακόμα μεγαλύτερες ροές Βρετανών επισκεπτών προς την Αττική

Το παρόν τους στην Έκθεση έδωσαν ο κ. Κικίλιας, ο κ. Κουτσογιανόπουλος, και πολλοί άλλοι, ενώ ανάμεσά τους ξεχώρισε ο κ. Πατούλης που μέσα από τις δηλώσεις του εκθείασε την Αττική, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως απόλυτα στοχευμένες προωθητικές ενέργειές της, εδραιώνει την παρουσία της Αττικής μας στον παγκόσμιο χάρτη, δημιουργώντας προοπτικές για επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ άλλων και στον τουριστικό κλάδο. Στόχος της Περιφέρειας είναι η συνεχής ανάπτυξη και αύξηση της αναγνωρισιμότητας του τουριστικού  brand “Attica” παγκοσμίως καθώς και η στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεών μας στην μετά covid εποχή».

διάβασε και αυτό  Κακοκαιρία με πτώση θερμοκρασίας βροχές παγετό στην Ελλάδα

Παρεμπιπτόντως δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί και στις διακρίσεις που έχει ήδη λάβει η Αττική,  όπως: Κορυφαίος Μητροπολιτικός Παραθαλάσσιος Προορισμός για το 2021, Κορυφαίος Προορισμός Αειφόρου τουρισμού της Ευρώπης για το 2022.

Η χώρα μας μέσα απέδειξε για πολλοστή φορά πως πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τον ιδανικό τόπο διαβίωσης και διακοπών.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ο βουλευτής Γιάννης Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Νότιο Τομέα Αθήνας…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: