Αττική

Άγιος Παντελεήμονας: 12χρονη κεραυνοβολήθηκε από γυμνά καλώδια κολώνας – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Η βόλτα στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα κατέληξε σε εφιάλτη για 12χρονη μαθήτρια. Το κορίτσι ακούμπησε στα γυμνά καλώδια μιας κολώνας και κεραυνοβολήθηκε από χιλιάδες Wolt. Ευτυχώς ήταν ακαριαία η επέμβαση των φίλων της.

«Της άνοιξα το στόμα και της έβγαλα τη γλώσσα, την άφησα κάτω και της έδωσα νερό», ανέφερε φίλος της 12χρονης που βρέθηκε στο σημείο.

Η μαθήτρια καθόταν δίπλα στην κολώνα, η οποία είχε εκτεθειμένα καλώδια. Της έπεσε το κινητό της και στην προσπάθειά της να το πιάσει, την ακούμπησε με συνέπεια να πάθει ηλεκτροπληξία. Αναίσθητη η μαθήτρια μεταφέρθηκε στο σπίτι της και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Παίδων”

«Δεν μπορεί να σηκωθεί, δεν μπορεί να πατήσει δηλαδή το ένα πόδι της», σημειώνει η μητέρα της 12χρονης, η οποία υπογραμμίζει ότι το κορίτσι είναι ακόμα φοβισμένο.

“Το κορίτσι ζει από θαύμα”Ο δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στο Star είπε πως «καταθέσαμε μήνυση στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα για επικίνδυνη βαριά σωματική βλάβη, για έκθεση σε κίνδυνο από υπόχρεο. Το κορίτσι ζει από θαύμα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι αλλοδαποί ξεγυμνώνουν τα καλώδια στις κολώνες για να φορτίζουν τα κινητά τους με αποτέλεσμα όσοι περνούν από δίπλα να βρίσκονται εκτεθειμένοι.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Φρικτό τροχαίο στον Κηφισό! Νεκρός ο ηλικιωμένος άνδρας.

Απάντηση